per mail-100% kosteloos. 

iedere dag een uitdagende vraag

Het land is in quarantaine, alle evenementen afgelast. Iedereen moet thuiswerken. Maak tijd voor jezelf en gebruik die tijd dan ook goed en doe mee met onze 14-daagse online challenge. Zodat wanneer het gewone leven weer begint, jij niet kapot bent van de stress, maar weet waar je staat en wat je te doen hebt.

Een ervaren SheConsult-coach gaat 20 minuten online met je in gesprek. Kost je ook niets!

Je doet supersimpel mee

Vul je voornaam en emailadres in.vind je coach

vind je coachKies een coach en plan een afspraak met haar over minimaal 14 dagen.

vind je coachJe krijgt een mail om je deelname te bevestigen (check ook je spambox).

vind je coachVervolgens krijg je iedere dag een mailtje met een opdracht of een  vraag. 
.

vind je coachNa 14 dagen heb je een kosteloos telefonisch consult met je coach.

Na 16 dagen worden je gegevens uit de database verwijderd, tenzij je anders beslist.

Sorry, Corona Coaching is vol.

Het is niet meer mogelijk je hiervoor aan te melden op dit moment. Binnenkort presenteren we iets nieuws.

Super interesaant en ook kosteloos.
Geef je op voor SheNews en we houden je op de hoogte.

Enkele reviews van vrouwen die het programma gevolgd hebben:

Leuk programma, mooi op elkaar afgestemd. Ik vond met name de vraag “Waar sta jij op je prioriteitenlijstje” boeiend. Ik kwam namelijk niet eens voor op dat lijstje! Dank je wel, SheConsult!

Christine L.

Manager dienstverlening

In het gesprek met de coach kwam ik er achter dat mijn man niet de enige man is die zich drukt. Dat was zo fijn om te horen. dat ik niet de enige ben die hiermee zit. Ik wil ook mijn werk goed doen, mijn werk is net zo belangrijk als dat van hem!

Saskia ter K.

Strategisch adviseur

Heerlijk om me even terug te trekken met een notitieboekje en gewoon wat voor me uit te schrijven. Fijn programma, veel inzichten en een waardevol gesprek. Dank.

Samya N.

Accountant

Enorm fijn programma, mooi gebalanceerd. Had ik net even nodig!

Tineke de G.

IT architect

Verhaal in Corona-tijd:Stephanie Prinssen
Dag dames,
Ook ik heb tijdens de lockdown niet stil gezeten, en wil mijn verhaal met jullie delen. Dat ik er nu pas mee op de proppen kom, heeft niets met mijn uitstelgedrag maar alles met mijn hang naar een succesverhaal te maken. Uit de serie van de koe en de haas en het werkwoord vangen.

Maar laat ik vooral bij het begin beginnen: met de lockdown, dus. Die veroorzaakte bij mij (en mijn partner) zo’n abrupt einde aan de werkflow dat de stilte bij ons oorverdovend was. Want zzp-werkend aan filmscenario’s en teksten werden alle lopende en op de rol staande opdrachten per direct on hold gezet of vooruitgeschoven zonder ook maar enig uitzicht op een herstart. En ook het normaal behoorlijke aanbod van losse communicatieklussen smolt in no-time als sneeuw voor de zon.

Dat gaf natuurlijk stress, maar ook stof tot nadenken. Want wilde ik eigenlijk nog wel verder op de weg die ik had ingeslagen? Had ik nog wel plezier in mijn werk? En verdomd, net toen ik daar over nadacht, plopte de nieuwsbrief van She Consult mijn postvak in. Met daarin de tip om kosteloos mee te doen aan hun Corona Coaching. Je snapt, dat ik mij daar natuurlijk direct voor heb opgegeven. Waardoor ik binnen twee weken wist waar mijn valkuilen lagen en ik duidelijk voor ogen had wat ik miste in mijn werk: communiceren over zaken die er maatschappelijk toe doen.

Vanuit die focus ben ik gaan solliciteren naar banen met maatschappelijke relevantie. Wat mij heel wat zoeken, bellen, mailen, nabellen, praten en afwachten heeft gekost. Alleen bleek de praktijk zeer weerbarstig. Ook toen het vacatureaanbod weer toe begon te nemen. Totdat een vriend mij een vacature voor doorstuurde van de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde (NVVE). Begaan met hun doelstellingen schreef ik zeer gemotiveerd een brief. En ja hoor, ik mocht komen kennismaken en werd prompt ook uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Daarna was het even nagelbijtend spannend… maar ik had je een happy end beloofd. Dus ja, ik ben aangenomen en ga per 1 juli als communicatiemedewerker bij de NVVE aan de slag.

Blije groeten,

Stephanie Prinssen, Weesp

Een initiatief van SheConsult

De meeste vrouwen hollen maar door. Nemen nooit eens de tijd om na te  denken of ze nog op koers liggen. In deze rare tijden nodigen we graag uit om dat eens wél te doen. Je hoeft dat niet alleen te doen, we helpen je daar graag bij. Kosteloos. Omdat we een missie hebben: meer vrouwen met plezier en effect aan het werk en meer vrouwen aan de top.