VAN DE NOOD EEN DEUGD MAKEN

Je hebt nu even alle tijd voor zelfreflectie

Door het Coronavirus zit je opeens thuis. Dat is natuurlijk heel vervelend. Los van alle ellende die het virus nog meer veroorzaakt. Misschien werk je thuis, hopelijk heb je dan ook weer even wat meer tijd voor jezelf, je mag toch nergens meer Coaching werknemers HRMheen. Laten we dan van de nood een deugd maken. Om je te stimuleren, dit cadeautje vandaag.

Start op 16-3-2020 

Gebruik je extra tijd

Je zou die periode kunnen gebruiken om stil te staan bij hoe je werkt, wat je belangrijk vindt, of je nog doet wat je wilt doen, en hoe je komende tijd wilt gaan invullen. Dat kun je doen door naar jezelf te kijken, te reflecteren. En in deze barre tijden willen je daar graag kosteloos bij helpen.

We bieden jou kosteloos:

  • een 14-daags programma
  • iedere dag een mail met een opdracht of vraag
  • een telefonisch consult met een van onze coaches
  • zonder kosten, dus geheel gratis

Van jou verwachten we:

  • dat je de opdrachten in een notitieboekje uitwerkt
  • afspraak met de coach maakt en voorbereid

IEDERE DAG EEN OPDRACHT IN JE MAILBOX

” Ik leg je hierboven in de video even uit waarom we dit doen. Waarom we van de nood een deugd willen maken. De essentie is dat we het iedere vrouw gunnen met meer plezier en effect aan het werk te zijn. Zodat uiteindelijk ook meer vrouwen topposities gaan bezetten. Want met meer vrouwen aan de top zal onze wereld beter worden. Daar gaan we voor!” 

Drs. Vréneli Stadelmaier

Training hoogopgeleide vrouwen

Het SheConsult Team

Bij SheConsult werk je met loopbaancoaches die naast een academische basis een bovengemiddelde kennis en kunde hebben opgebouwd rond Vrouwelijk Leiderschap en het coachen van professionele hoogopgeleide vrouwen. Bovendien hebben zij zelf ook werkervaring in masculiene werkomgevingen.

SheConsult-coaches slaan de handen in een.

Wij helpen vrouwen met meer plezier en effect aan het werk te zijn. Nu zijn veel vrouwen gedwongen thuis, dus waarom niet van gelegenheid gebruik maken om ze te helpen te reflecteren. Daarom hebben we in een sneltreinvaart een 14-daags online-programma gemaakt waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.

Het programma sluiten we af met een kort telefonisch consult met een van onze coaches. Zodat jij, als de crisis voorbij is weer helemaal klaar bent voor een nieuwe start!

Hoe werkt het?

14 dagen programma

vind je coachJe meldt je aan van af dat moment krijg je iedere dag, 14 dagen lang, in je mailbox een vraag of opdracht.

vind je coachOnze ervaring is dat het uitwerken van die vraag of opdracht het meeste effect heeft als je je terugtrekt met een notitieboekje en rustig gaat opschrijven wat er op te schrijven is. Reflecteer, denk na, droom eens wat voor je uit, maak een tekeningetje. Laat je gedachten de vrije loop. 

vind je coachNa 2 weken heb je een geplande telefonische afspraak van 20 minuten met je coach om de afgelopen 14 dagen te bespreken, en om je doelen voor het komende jaar of jaren vast te stellen.

En hopelijk is dan ook de Coronacrisis voorbij en kun jij er weer helemaal tegenaan!

 

Dank aan alle vrouwen in de zorg die juist nu bizar hard moeten werken

Vrouwen in de zorg en anderen

Als vrouw in de zorg is dit voor jou waarschijnlijk niet weggelegd, je bent nu harder nodig dan ooit. Dat realiseren wij ons. En dat zelfde geldt voor vrouwen in het onderwijs, politie en al die andere beroepen en sectoren voor wie het nu extra hard werken is. 

We houden van je!

En daarom blijft dit programma nog een tijdje van kracht, zodat wanneer de rust is weergekeerd jij ook even de tijd voor jezelf kan nemen. Als dank voor je hulp in deze moeilijke tijden.

 

Coaching werknemers HRM

voor hoogopgeleide vrouwen 

Wij zijn de expert als het gaat om het coachen van hoogopgeleide vrouwen. Uit kennis en ervaring (sinds 2007) weten wij waar vrouwen tegenaan lopen in hun werk en leven. We weten hoe we vrouwen daarin het beste kunnen begeleiden. Dat is ons vak. Meer weten? Kijk eens op onze site, SheConsult.nl